Confruntare în Bundesliga: 1899 Hoffenheim – Schalke 04

Analiza meciuri

1899 Hoffenheim – Schalke 04

Este un meci dintre doua echipe care evolueaza in Champions League in acest sezon, din etapa cu numarul 13 din Premier League. Schalke s-a calificat in saisprezecimile celei mai importante competitii europene, in timp ce Hoffenheim s-a oprit dupa faza grupelor. In Bundesliga oaspetii sunt echipa mai buna ocupand locul 5, iar Schlake se afla in partea de jos a clasamentuluisi are cu 7 pucte mai putin. In confruntarea directa din sezonul trecut de pe acest stadion, gazdele s-au impus cu scorul de 2-1.

1899 Hoffenheim

A avut o evolutie variabila in acest sezon, insa de multe ori a jucat un fotbal spectaculos. Se datoareaza faptului ca se inscriu multe goluri in partidele disputate de Hoffenheim, cum s-a intamplat si in precedentele doua dueluri. Hoffenheim a avut parte de 5 meciuri in Champions League, in unul din ele fiind infranta cu 2-1 de Manchester City. Miercurea trecuta a fost condusa cu 2-0 de Sahtior, a reusit sa egaleze, insa din pacate pentru fani a incasat un gol pe final care i-a adus eliminarea din competitie. In etapa trecuta a avut 3-1 in deplasare, in duelul cu Hertha, dar a remizat 3-3. Cu siguranta antrenorul Nagelsmann nu va renuntat la tactica sa ofensiva.

Schalke 04

A avut parte de o grupa mai usoara in Champions League, insa evolutiile sale i-au adus calificarea in faza urmatoare, terminand pe locul 2. Miercuri a pierdut in fata celor de la Porto cu 3-1. De acum va face o pauza pana in primavara in ceea ce priveste aceasta competitie si se va concentra asupra campionatului. Se afla la 4 puncte distanta de zona retrogradabila. Acum doua etape a fost infranta cu 3-0 de Eintracht Frankfurt, iar in partida precedenta din Bundesliga s-a impus cu 5-2 in fata celor de la Nurnberg. Ne asteptam sa-l vedem titular pe Oczipka si Skrzybski.

{{notification_msg}}