Cine merge mai departe?

Analiza meciuri

Peterborough- West Bromwich

Dupa duelul dintre Peterborough din liga a treia si West Bromwich din Premier League, vom afla care este ultima echipa care va fi prezenta in runda 16 din FA Cup. Acest doua echipe au disputat un meci interesant acum vreo 10 zile in Birmingham care s-a sfarsit cu scorul 2-2, asa ca acum se vor intalni in Peterborough, unde West Bromwich a jucat acum 6 ani, pe cand evolua in liga a doua castigand cu scorul de 3-2.

Peterborough

Intre timp, soarta a dus-o pe Peterborough in liga a 3 a  unde evolueaza de 3 ani, aflandu-se permanent pe pozitiile superioare ale clasamentului. Adevarat este ca anul trecut si-a propus sa intre in play-off, dar a fost oprita rapid. In acest sezon are ambitii mari, motiv pentru care s-a intarit in aceasta iarna prin numeroase transferuri. Pe de alta parte, a pierdut recent doi jucatori din primul 11, golgheterul Washington si fundasul Wilson, avand urmari negative si anume inregistrand o serie de 2 infrangeri si un egal. Intre timp antrenorul Westly a pus lucrurile la punct si echipa a castigat la Chesterfield cu 1-0, in ciuda faptului ca a terminat meciul in 9 jucatori. Motiv pentru care fundasii Ricardo si Smith vor fi absenti in acest meci din FA Cup, iar alaturi de ei vor mai lipsi mijlocasii Anderson si Collison.

West Bromwich

Este pozitionata pe la mijlocul clasamentului in Premier League, inca de la inceputul sezonului, dar in ultima vreme nu a jucat deloc bine, neavand nici o victorie in ultmele 4 etape. Multumita rezultatelor inregistrate anterior au 6 puncte in plus fata de zona retrogradabila, ceea ce indica ca trebuie sa puna mai mult accent pe campionat, daca vor sa ramana in prima liga. Jucatorii lui Pulis au pierdut etapa trecuta cu 1-0 in deplasare la Newcastle, si  au coborat o pozitie in clasament, iar in ultimul meci din FA Cup au remizat 2-2 acasa cu Peterborough. Dar mai e de jucat un meci retur si e de asteptat ca Paulis sa joace mai ofensiv decat de obicei. Pot fi cateva schimbari in echipa de start, pentru ca va fi pe banca de rezerve mijlocasul Morrison, atacantul McManaman si fundasul Brunt.

{{notification_msg}}