Champions League: Tottenham - Bayern

Analiza meciuri

Tottenham - Bayern

Favoritele grupei B din Champions League se intalnesc partida cu numarul doi. Amintim ca Tottenham a remizat 2-2 in deschiderea din deplasare la grecii de la Olympiakos, iar Bayern a invins acasa cu scorul de 3-0 pe sarbii de la Steaua Rosie. In campionatele interne Bayern se descurca mai bine,  etapa trecuta a reusit sa urce pe prima pozitie a clasamentului.

Tottenham

Cu doar trei victorii, doua remize si doua infrangeri in urma celor sapte etape de campionat plus faptul ca au remizat in deschiderea grupelor Champions League, Tottenham traverseaza o perioada dificila. In urma cu doua etape au fost invinsi in deplasare la Leicester cu scorul de 2-1, dupa ce scorul primei reprize ii avantaja prin reusita lui Harry Kane. In ultima etapa au avut mai mult noroc si finalul primei reprize stabilea scorul final 2-1 in favoarea lor. Dupa ce acelasi Kane reusea golul cu numarul cinci al sezonului. Din posibilele schimbari in primul 11, o miscare logica ar fi introducerea mijlocasul defensiv Victor Wanyama.

Bayern Munchen

Bayern este neinvinsa in campionat si a reusit sa isi confirme titlul de favorita in deschiderea grupelor Champion League, invingand acasa Steaua Rosie cu scorul de 3-0. Scor ce la prima vedere ar da impresia ca a fost o partida usoara, dar nu a fost chiar asa deoarece cu 10 minute inainte de final Bayern avea un avans de doar un gol. Victoria etapei trecute, 3-2 in deplasare la Paderborn i-a urcat pe prima pozitie in clasament, avand un punct in plus fata de un numar de cinci urmaritoare dupa cele sase etape. Thomas Muller si David Alaba vor face parte din echipa de start in aceata seara.

{{notification_msg}}