Champions League: Steaua Rosie Belgrad - Ludogorets Razgrad

Analiza meciuri

Steaua Rosie Belgrad - Ludogorets

Campioanele din Serbia si Bulgaria se vor duela in aceasta seara pentru un loc in play-offul Champions League. In meciul tur cele doua echipe au paracticat un joc ofensiv iar rezultatul final a fost 2-2. Cele doua echipe sunt inca neinvinse in acest sezon iar in aceasta seara se anunta un nou joc spectaculos.

Steaua Rosie Belgrad

Steaua Rosie a obtinut un rezultat bun in meciul tur dar pe teren Ludogorets a dominat meciul. Sarbii au fost condusi cu 1-0, au preluat conducerea dar s-au vazut egalati pe final de meci. Sarbii au probleme pe faza defensiva si au primit gol in ambele meciuri disputate in campionat. In ultima etapa de campionat au castigat cu 3-1 impotriva celor de la Borac. Antrenorul Bozovic nu are probleme de lot inaintea acestei partide si va trimite in teren acelasi formula de joc.

Ludogorests

Bulgarii i-au subestimat pe sarbi in meciul tur si dupa ce au preluat conducearea s-au relaxat. Au facut doua greseli in aparare si s-au vazut condusi pe tabela. In turul precedent au dominat clar duelul cu Mladost si s-au impus cu 5-0 la general. Au dominat meciul tur dar au reusit egalarea abia pe final de meci. Prepelita si Keseru au fost rezerve in acel meci dar dupa golul marcat atacantul va fi cel mai probabil titular. Cele trei transferuri din aceasta vara nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor si doar Plastun a reusit sa se impuna in primul 11.

 

{{notification_msg}}