Champions League: Shakhtar Donetsk - Hoffenfeim

Analiza meciuri

Shakhtar Donetsk - Hoffenheim

Shakhtar si Hoffenheim impart grupa F din Champions League, alaturi de Manchester City si Lyon. Favorita grupei cu siguranta este Manchester City, insa ne asteptam ca Shakhtar si Hoffenseim sa aiba un cuvant in lupta pentru calificare. Ucrainienii domina campionatul intern in urma celor opt etape, inregistrand o singura infrangere. Hoffenheim rateaza startul sezonului, suferind doua infrangeri in cele trei etape.

Shakhtar Donetsk

Desi acest meci il disputa in Kharkis, la aproximativ 300 km de Donetsk, forma buna aratata in campionatul intern cu siguranta le ofera increderea necesara unui start bun in Champions League. Dinamo Kiev ii invinge atata in Super Cupa cat si in campionat, insa celelalte adversare nu le-a oferit surprize neplacute; cu un numar de sapte victorii s-au instalat confortabil in fruntea clasamentului, avand cinci puncte mai mult decat a doua clasata. Noul jucator transferat - atacantul Moraes s-a facut deja remarcat prin cele sapte goluri. Singura absenta notabila va fi ce a fundasului Ordets, care este suspendat.

Hoffenheim

In startul sezonului bat Kaiserslautern in Cupa, dar in campionat au suferit infrangeri cu Bayern Munchen si cu Dusseldorf in ultima etapa. Singura victorie fiind reusita pe teren propriu cu Freiburg, confirmand titulatura de favorita. Sub conducerea lui Julian Nagelsmann, Hoffenhei sufera in prezent de un numar de 10 indisponibilitati, printre acestia numarandu-se Amiri N., Demirbay K., Hubner B., Rupp L. sau Akpoguma K. Avand in vedere forma slaba a acestui sezon, cat si numarul mare de accidentari, inspitatia antrenorului Nagelsmann va cantari mult in economia deplasarii cu Shakhtar.

 

{{notification_msg}}