Champions League: Schalke 04 - Manchester City

Analiza meciuri

Schalke 04 - Manchester City

Acesta intalnire din cadrul optimilor Champions League, ar fi fost mult mai atragatoare daca Schalke 04 ar fi fost intr-o forma mai buna in acest sezon. Insa rezultatele ultimilor patru etape - doua infrangeri si doua remize, ii coboara pana pe pozitia 14 in Bundesliga. Manchester City se afla in fruntea clasamentului la egalitate de puncte cu Liverpool si pastreaza sanse de a triumfa in toate competitiile in care au luat startul in acest sezon. Ultima intalnire din Schalke 04 si Manchester City a avut loc in Europa League 2008, partida incheiata in favoarea englezilor cu scorul de 2-0.

Schalke 04

Fiind la o diferenta de opt puncte deasupra echipelor din zona retrogradarii, Schalke 04 nu se afla sub o mare presiune din acest puncte de vedere. Dar cu toate acestea Schalke nu a mai obtinut o victorie de patru etape in campionat, ambele infrangeri au fost la o diferenta de doua goluri - 0-2 acasa cu Monchengladbach si 3-1 in deplasarea de Bayern Munchen. Recent au invins Dusseldorf cu scorul de 4-1 in Cupa, reusita ce le va permite sa intalneasca Werder Bremen in faza sferturilor de finala. Mijlocasul Mascarell este suspendat, iar Schopf si Stambouli sunt accidentati alaturi de atacantul Breel.

Manchester City

Cu sanse reale de a triumfa in toate cele patru competitii cu care au inceput sezonul, City poate fi multumita de aceaste realizari. Duminica urmeaza a intalni Chelsea in finala Cupei Ligii, adversar invins recent in campionat cu scorul de 6-0. Inainte de aceasta reusita a ultimei etape, au suferit o infrangere neasteptata 2-1 la Newcastle, ca apoi sa invinga doua adversare dificile - 3-1 acasa cu Arsenal si 2-0 in deplasarea de la Everton. Datorita unor accidentari din ultima etapa Stones si Jesus sunt incerti, iar Bravo, Kompani si Mendy vor absenta in acest duel.

{{notification_msg}}