Champions League: Rosenborg - BATE

Analiza meciuri

Rosenborg - BATE

Cele mai titrate echipe de club ale Norvegiei si Belarusului, Rosenborg si BATE se intalnesc in returul rundei secunde a calificarilor Champions League. Partida tur a fost castigata la scor minim, 2-1 de catre BATE, rezultat ce lasa loc incertidutinii pentru ceea ce va urma. In campionatele interne, BATE a dovedit o forma mult mai buna decat ce a aratat Rosenborg pana in acest moment.

Rosenborg

Cu toate ca nu se afla in cel mai bun sezon al sau, cei de la Rosenborg au reusit sase victorii in ultimile sapte etape, urcand pana pe pozitia sase a clasamentului, in urma celor 15 etape jucate. Rezultate ce dovedesc o crestere evidenta de forma, a campionilor norvegieni. Amintim ca in prima runda a calificarilor Champions League, au depasit irlandezi de la Linfield, dupa 2-0 in deplasare si 4-0 pe teren propriu. Spre dosebire de duelul partidei tur, mijlocasul Pal Andre Helland, este asteptat inca din startul intalnirii.

BATE

Avantajul minim, 2-1 reusit la Rosenborg nu le este suficent pentru a aborda aceasta partida relaxati. Iar primirea golului pe teren propriu va putea insemna adevarata problema in ceea ce priveste avansarea in faza urmatoare. In campionat au suferit ultima infrangere in urma cu 7 etape, ca de atunci sa inregistreze o singura remiza si cinci victorii. Rezultate ce ii pozitioneaza pe a doua treapta a clasamentului, la doar doua puncte de lidera Brest. Este asteptat un 11 asemanator partidei tur.

{{notification_msg}}