Champions League: Real Madrid - Ajax Amsterdam

Analiza meciuri

Real Madrid - Ajax Amsterdam

Madrilenii traverseaza o perioada mai putin buna inaintea acestei partide retur a fazei optimilor Champions League, dupa ce recent au suferit doua infrangeri cu Barcelona in doar trei zile. De cealalta parte Ajax, dupa infrangerea 2-1 din tur jucat acasa cu Real Madrid - a bifat doua victorii in campionat si in una in Cupa, ce i-a calificat in finala acesteia.

Real Madrid

Probeleme celor de la Real Madrid din acest sezon se pare ca inca nu au luat sfarsit, dupa ce au invins 2-1 Ajax in Champions League au suferit o infrangere total neasteptata pe teren proriu cu Girona. Cu toate ca initial s-au aflat la conducerea partidei dupa prima repriza, Realul a pierdut partida cu 2-1. A urmat victoria 2-1 la Levante, ca apoi sa fie eliminati din Cupa dupa o rusinoasa infrangere 3-0 pe teren propriu cu Barcelona. Dupa trei zile au avut de infruntat Barca si in campionat, pierzand din noua in fata acesteia pe teren propriu, de aceasta data la scor minim 1-0. Mijlocasul Marcos Llorente este accidentat, insa cea mai notabila absenta este suspendarea lui Ramos.

Ajax Amsterdam

Fiind la o diferenta de doar cinci puncte in campionat de PSV, plus faptul ca au o etapa mai putin disputata, Ajax pastreaza mari sanse la trofeu in acest sezon. Dupa infrangerea cu Real, Ajax invins in campionat 5-0 pe Breda si 5-1 in deplasare la Den Haag. Urmand ca in ultima partida sa obtina calificarea in finala Cupei, dupa ce au invins 3-0 pe Feyenoord. Cu siguranta infrangerea 2-1 de acasa cu Real Madrid nu ii avantajeaza, dar acest lucru nu ii va opri sa incerce o rasturnare de situatie. Lotul lui Ajax nu sufera de accidentari recente si probabil vor folosi un 11 asemanator partidei tur.

{{notification_msg}}