Champions League: Paris SG - Manchester United

Analiza meciuri

Paris SG - Manchester United

Acest duel al fazelor optimilor Champions League dintre Paris SG si Manchester United si-a mai pierdut din elementul supriza dupa ce PSG a invins in partida tur de pe Old Trafford cu scorul de 2-0. Spre mai marea dezamagire a suporterilor englezi, United se afla intr-o forma buna inaintea partidei tur, care de altfel a si fost continuata cu o remiza si trei victorii. PSG a invins in toate cele cinci partide jucate dupa duelul cu United. PSG va primi pentru prima data vizita celor de la Manchester United.

Paris SG

Se pare ca au invatat din greselile sezonului trecut, cand au plecat cu ambitii mari de a castiga trofeul Champions Leagur dar au sfarsit prin a fi eliminati inca devreme. Victoria 2-0 din turul cu United are o importanta deosebita si pentru faptul ca din lot au lipsit in urma unor accidentari Neymar, Cavani si Menieur. PSG a invins si in cele patru etape ce au urmat, cat si in sferturile de finala ale Cupei Frantei. In ultima etapa de la Caen castigata cu 2-1, antrenorul Thomas Tuchel a folosit o echipa improvizata din rezerve, pentru a avea la dispozitie cel mai puternic 11 in aceasta seara.

Manchester United

Infrangerea 2-0 cu PSG afost cu siguranta a fost o mare dezamagire pentru United, mai ales ca veneau dupa o lunga serie de rezultate pozitive. Sansele celor de la United de a rasturna rezultatul in acest retur din Franta sunt reduse si datorita faptului ca lotul sufera de un numar ridicat de jucatori accidentati. United a invins greu in ultima etapa Southampton 3-2, victorie la care Lukaku a contribuit prin doua reusite. Dintre numele cele mai importante nume ce vor absenta ii enumeram pe fundasul Phil Jones, mijlocasii Ander Herrera, Matic, Pogda - suspendat si Martial si Sanchez din partea de atac. 

{{notification_msg}}