Champions League: Manchester United - Paris Saint Germain

Analiza meciuri

Manchester United - Paris Saint Germain

In unul din primele dueluri ale fazei optimilor din Champions League, avem un duel interesant intre Manchester United si campioana Frantei - PSG. Englezii de la United se afla intr-o forma buna, fiind neinvinsi de o buna perioada, pe cand PSG este intr-o mica scadere de forma fata de prima jumatate a sezonului, dar inca pastreaza un avans de 10 puncte in fruntea clasamentului. Manchester United si PSG se intalnesc pentru prima data intr-o competitie europeana.

Manchester United

Desi Manchester United a intampinat probleme in faza grupelor, victoria din deplasarea de la Juventus a fost decisiva in aceasta calificare din faza optimilor, chiar daca au fost invinsi pe teren propriu impotriva aceluiasi rival. Sub noua conducere a norvegianului Ole Gunar Solskjaer, United pare invincibila, avand la activ o serie incredibila de 11 partide fara infrangere, dintre care noua au fost incheiate cu victorie. Scenariu ce face ca aceasta intalnire, din optimile Champions League sa cada intr-un moment oportun unui rezultat favorabil. In ultimile doua etape au jucat in deplasare invingand 1-0 Leicester, si 3-0 la Fulham. Etape in care Ole Gunar a menajat o parte din jucatorii importanti pentru ai avea la dispozitie in acest duel.

Paris Saint Germain

A obtinut calificarea in aceasta faza a optimilor Champions League de pe prima pozitie, lasand in urma echipe precum Liverpool sau Napoli. In campionat se afla acolo unde cu totii ne-am fi asteptat, PSG fiind lidera clasamentului cu un avans de 10 puncte fata de principala urmaritoare Lille; iar ca bonus parizienii au doua etape restanta fata de celelalte echipe ale podiumului. CU toate aceste nu vor mai avea ocazia sa castige toate trofeele acstui sezon, in urma suprinzatoarei infrangeri cu Guingamp din Cupa Frantei. In urma cu doua etape au suferit si prima infrangere a sezonului, fiind invinsi in deplasarea de la Lyon cu scorul de 2-1. Principalele ingrijorari ale antrenorului neamt Thomas Tuchel pentru acest duel vor fi absenta fundasului belgian Meunier, cat si cea a lui Neymar.

{{notification_msg}}