Champions League: Manchester City - Schalke 04

Analiza meciuri

Manchester City - Schalke 04

Dupa ce Manchester City a invins in tur la Schalke cu 3-2 in aceasta faza a optimilor Champions League, acest duel si-a mai pierdut din interes. Idee sustinuta si de rezultatele celor trei echipe ce au urmat in campionatele interne, trei victorii pentru City si trei infrangeri pentru Schalke, care confirma perioada de criza.

Manchester City

Dupa ce la inceputul sezonului au castigat trofeul Super Cupei, recent au adaugat si pe cel al Cupei Ligii - dar pentru Manchester City de abia acum va incepea adevarata provocare a sezonului. In urma victoriilor din ultimile sase etape, City a urcat in fruntea clasamentului, avand un punct in plus fata de Liverpool. Dupa ce a invins 3-2 in deplasarea de la Schalke, City a bifat in campionat doua victorii la scor minim - 1-0 cu West Ham cat si cu Bournemouth, si 3-1 in ultima etapa cu Watford. In aceasta partida Fernandinho si Otamendi sunt suspendati, iar Stone si de Bruyne accidentati.

Schalke 04

Situatia celor de la Schalke s-a agravat in ultima perioada, iar o posibila eliminare din Champions League nu ar fi cea mai mare problema a lor. In ultimile sapte etape au inregistrat sase partide fara victorie, dintre care patru au fost infrangeri. In ultimile trei partide au primit un numar de 10 goluri si au reusit sa marcheze doar de doua ori, dovedind mari lipsuri nu doar in aparare cat si in ceea ce primeste eficienta partii ofensive. Schalke se afla in acest moment la doar patru puncte de zona retrogradarii, iar o reusita in aceasta partida cu siguranta le va oferit un sprijin moral si in etapele ce vor urma in campionat. Cagligiuri, Harit, Mascarell si Schopf vor absenta datorita unor accidentari.

{{notification_msg}}