Champions League: Liverpool - Bayern Munchen

Analiza meciuri

Liverpool - Bayern Munhen

Cel mai asteptat duel al zilei din optimile Champions League, se va da intre Liverpool si Bayern Munchen. Englezii sunt la conducere in Premier League, iar Bayern se afla foarte aproape de prima pozitie a campionatului, avand mari aspiratiii in aceasta editie Champions League. Liverpool a obtinut calificarea in urma grupelor de pe a doua pozitie, pe cand Bayern si-a castigat grupa.

Liverpool

Pentru Liverpool urmeaza o perioada dificila in lupta lor pentru cucerirea titlului in Anglia, avantajul pe care il avea fata de Manchester City a fost anulat in urma a doua remize consecutive. Liverpool a remizat in urma cu trei etape 1-1 acasa cu Leicester, ca apoi sa incheie la acelasi scor si in deplasarea de la West Ham. Cu toate acestea in ultima runda au trimfat 3-0 cu Bournemouth. Desi au pierdut in toate cele trei deplasari ale fazei precedente Champions League, Liverpool a obtinut calificarea in cele din urma datorita victoriilor de pe teren propriu. Cea mai notabil absenta va fi cea mijlocasului Dijk, care este suspendat.

Bayern Munchen

In urma victoriilor ultimilor doua etape, Bayer s-a apropiat considerabil fata de lidera campionatului Dortmund, facand ca diferenta in acest moment sa fie de doar trei puncte. Dupa infrangerea de la Bayer Leverkusen, Bayern a invins 3-1 acasa pe Schalke si 3-2 pe Augsburg in deplasarea ultimei etape. Tanarul mijlocas Coman Jingsley s-a aflat intr-o forma ecelenta, marcand doua goluri in ultima etapa insa in urma unei accidentari este incert in acest duel. Thomas Muller este este suspendat, iar Boateng, Rubben si Tolisso figureaza si ei pe lista jucatorilor accidentati.

{{notification_msg}}