Champions League: Juventus - Atletico Madrid

Analiza meciuri

Juventus - Atletico Madrid

Returul fazei optimilor Champions League incep in aceasta seara, iar inaintea acestei partide Atletico Madrid are un avantaj de doua goluri in fata actualei si viitoarei campioane a Italiei - Juventus. Atat Juventus cat si Atletico au obtinut victorii in cele trei etape ce au precedat, singura diferenta fiind faptul ca spaniolii au reusit sa isi pastreze poarta intacta in toate cele trei meciuri. In ultima intalnire disputata pe terenul italienilor, partida a fost incheiata la egalitate 0-0.

Juventus

Cu siguranta aceasta partida este una dintre cele mai importante ale sezonului pentru Juventus si cu toate ca pleaca cu un dezavantaj de doua goluri sperantele nu sunt pierdute. In campionatul intern nu au avut nici cea mai mica emotie in acest sezon, drept dovada fiind si faptul ca inca nu au suferit nici o infrangere. Cu toate acestea au dezamagit in Cupa Italiei, fiind eliminati dupa un joc modest 3-0 in fata celor de la Atalanta. Jocul din tur nu a fost unul spectaculos, iar cele doua goluri a spanililor au venit spre finalul paridei, prin reusitele a doi jucatori din linia de aparare. Ineficienta atacului a fost una necaracteristica lui Juventus iar acum vor avea nevoie sa etaleze cel mai bun joc pentru a pastra sanse in Champions League.

Atletico Madrid

Fiind calificata de pe a doua pozitie a grupei s-au ales cu un adversar puternic in aceasta faza. Dar cu toate acestea Atletico a facut fata cu brio in turul de pe teren propriu, invingand cu scorul de 2-0 Real Madrid. Victoria a fost in mare parte rezultatul unui joc foarte bun tactic, ce de altfel ii si caracterizeaza pe cei de la Atletico. Avand cele mai putine goluri primite - Atletico are cea mai buna aparare din Primera, iar din seria recenta de cinci victorii nu au primit nici un gol. Mijlocasul ganez Thomas si atacantul Diego Costa sunt suspendati pentru acest duel.

{{notification_msg}}