Champions League: FC Barcelona –Paris Saint-Germain

Analiza meciuri

FC Barcelona –Paris Saint-Germain

Aproape ca nimeni nu se astepta ca Barcelona sa inceapa mansa secunda cu un handicap atat de mare. Acum 3 saptamani catalanii au pierdut duelul cu PSG de pe stadionul Princess Park, cu scorul de 4-0. Asadar, parizienii sunt cu un picior in sferturile de finala si in acest fel se razbuna pe echipa de pe Camp Nou, pentru cele doua precedente eliminari din Champions League.

FC Barcelona

Evolueaza bine in partea a doua a sezonului si nu va fi un miracol daca va trimite meciul in prelungiri, fiindca in ultimele 4 partide din La Liga, a marcat de 15 ori. Dupa dezastrul din prima mansa cu PSG, s-a impus destul de greu cu 2-1 in campionat, in fata celor de la Leganes, dar in urmatorul duel a invins-o pe Atletico Madrid cu acelasi rezultat. A urmat triumful cu 6-1 in disputa cu Sporting Gijon, iar weekend-ul trecut a umilit-o pe Celta Vigo, cu 5-0. Rivala Real Madrid s-a impiedicat si Barcelona a preluat fotoliul de lider. Are un punct avantaj, insa madrilenii mai au un meci de jucat. Acum se concentreaza la maxim asupra acestei confruntari din Champions League, unde are o misiune aproape imposibila, de a recupera 4 goluri. Din acest motiv antrenorul Enrique a anuntat ca va folosi o tactica foarte ofensiva. Vidal si Mathieu vor lipsi din cauza ca sunt accidentati.  

Paris Saint-Germain

Parizienii vor incepe meciul de pe Camp Nou intr-un mod relaxat, tinand cont de avantajul consistent pe care si l-au creat in confruntarea din tur, cand au castigat cu 4-0. Asta nu inseamna ca este sigur calificata, pentru ca stim cu totii puterea pe care o are Barcelona in ofensiva, mai ales atunci cand joaca acasa. Asadar, jucatorii antrenorului Emery tot sunt nevoiti sa se concentreze in acest meci. Din acest motiv i-a menajat pe cativa in ultimele doua partide din Ligue 1, pentru a fi la capacitate maxim in duelul cu catalanii. PSG a invins-o recent in campionat, pe Nancy si Marseille, ramanand aproape de liderul Monaco. Motta, di Maria, Thiago Silva si Rabiot acuza unele accidentari, insa vor reveni in partida de miercuri seara. Doar Motta nu va putea juca.

{{notification_msg}}