Champions League: Dortmund - Tottenham

Analiza meciuri

Borussia Dortmund - Tottenham

Atat Dortmund cat si Tottenham au avut parte de un sezon reusit, insa perioada recenta le gaseste pe ambele formatii intr-o criza de forma. Odata cu infrangerea din ultima etapa Dortmund a pierdut si tot avansul pe care il avusese fata de principala urmaritoare Bayern, iar acum se afla la egalitate de puncte. Tottenham vine dupa doua infrangeri si o remiza, iar acum sunt aproape de a pierde a treia pozitie a podiumului, in favoarea celor de la United care s-au apropiat la trei puncte. Partida tur a acestei faze a optimilor a fost decisa in favoarea eglezilor de la Tottenham cu scorul de 3-0.

Borussia Dortmund

Situatia celor de la Dortmund are mari sanse de ase transforma in una de criza, dupa ce fost invinsi cu 3-0 in turul optimilor Champions League de Tottenham si cu 2-1 in ultima etapa la Augsburg. Infrangere ce i-a costat mult in ceea ce priveste situatia clasamentului, cu toate ca inca ocupa prima pozitie a clasamentului, Bayern Munchen i-a egalat la numarul de puncte. La aceasta contra performanta au contribuit bineinteles si seria de trei remize consecutive, cu Frankfurt, Hoffenheim si Nurnberg. Fundasul Piszczek si mijlocasul Pulisic absenteaza si in aceasta partida.

Tottenham

Dupa perioada buna pe care o traversa Tottenham, atat in campionat cat si victoria 3-0 din Champions League cu Dortmund, nu ne am fi asteptat la o scadere de forma din partea acesteia. Dar cu toate acestea Tottenham a dezamagit in cele trei etape ce au precedat, fiind invinsi 2-1 in deplasare la Burnley si 2-0 la Chelsea, ca in ultima runda sa incheie la egalitate 1-1 acasa cu Arsenal. Remiza obtinuta cu mari emotii, deoarece oaspetii de la Arsenal au ratat in minutele de prelungi un penaly. Mijlocasul Dele Alli continua a fi cea mai notabila absenta a lotului.

{{notification_msg}}