Champions League:Chelsea - Atletico Madrid

Analiza meciuri

Chelsea – Atletico Madrid

Cu toate ca s-au calificat in optimi, Chelsea vrea sa castige acest meci si sa termine prima in grupa, in vreme ce Atletico are nevoie de vicorie pentru a spera la calificare. In meciul tur jucat la Madrid, Chelsea a castigat cu scorul de 2-1.

Chelsea

Chelsea a pierdut acum cinci ani Supercupa Europei contra lui Atletico si acum patru sezoane a fost eliminata de Atletico in semifinalele Ligii Campionilor. Acum ei si-au luat revansa cu victoria din tur si o pot scoate afara din competitie pe Atletico cu o victorie in acest meci. Chelsea s-a calificat in saisprazecimi dar pentru a termina pe primul loc are nevoie de victorie in acest meci, in caz ca termina la egalitate de puncte cu AS Roma ei vor termina pe locul doi datorita rezultatelor din meciurile directe. Pentru meciul cu Atletico fundasii Luiz, Kenedy si atacantul Batshuayi sunt accidentati si nu vor evolua.

Atletico Madrid

Atletico este la doua puncte fata de Roma si pentru a se califica are nevoie de victorie in acest meci si Roma sa nu castige in partida cu Quarabag. Un asemenea scenariu este putin probabil sa se intample dar Atletico spera pana la capat, ei avand o serie de patru meciuri castigate inainte de acesta. Prima victorie din aceasta serie a fost chiar cu Roma 2-0, dupa care a invins pe Levante si Real Socedad, dar si pe Elche in Cupa Spaniei. Pentru acest meci stopperul Savic a revenit dupa suspendare in vreme ce Thomas v-a juca in locul lui Juanfran.

{{notification_msg}}