Champions League: Bayern Munchen - Liverpool

Analiza meciuri

Bayern Munchen - Liverpool

Aceasta intalnire cu siguranta este si cea mai asteptata din aceasta faza a optimilor Champions League, iar rezultatul partidei tur incheiata la egalitate 0-0 sustine aceasta idee. Rezultat care de altfel ofera un mic avantaj nemtilor de la Bayer, dar cu siguranta sansele sunt departe de a fi stabilite. Liverpool se afla la doar un punct distanta de lidera clasamentului - Manchester City, in Premier League; pe cand Bayern este lidera clasamentui in Bundesliga, dar la egalitate de puncte cu secunda Dortmund.

Bayern Munchen

In urma formei foarte bune pe care o traverseaza, cei de la Bayern au reusit recent sa prea conducerea in clasamentului in Bundesliga. Cativa pasi gresiti a pricipalei contracandidate la titlu Dortmund, cat si seria de cinci victorii consecutive a bavarezilor au facut acest lucru posibil. Dintre aceste victorii ies in evidenta ultimile doua etape, in care Bayern a invins 5-1 in deplasare la Monchengladbach si 6-0 acasa cu Wolfsburg. In aceasta seara ii vor astepta un adversar de alt calibru si din pacate pentru atrenorul Niko Kovac - Tomas Muller si Joshua Kimmich sunt suspendati in acest duel.

Liverpool

Spre deosebire de Bayern care a revenit si chiar a preluat conducerea in campionatul intern, Liverpool a pierdut recent sefia clasamentului in favoarea celor de la Manchester City. Aceste lucru a fost rezultatul a doua remize din ultimile patru etape. Mai precis, in urma cu patru runde Liverpool remizat 0-0 la Manchester United, si la Everton cu doua etape in urma, care de altfel a fost unul dintre cele mai neplacute suprize a rosiaticilor din acest sezon. Liverpool continua sa aiba probleme in randul accidentarilor, Gomez si Oxlande Chamberlain vor lipsi cu siguranta iar Alexander-Arnol si Milner sunt incerti.

{{notification_msg}}