Champions League: Barcelona - Lyon

Analiza meciuri

FC Barcelona - Olympique Lyon

Desi Barcelona era marea favorita a acestui duel cu Lyon din optimile Champions League, catalanii au remizat 0-0 in partida tur iar acum au ca avantaj doar disputarea returului pe propriul teren. Spaniolii sunt intr-o forma buna in campionat, au un avantaj de sapte puncte fata de a doua clasata Atletico, iar in ultimile patru etape au bifat doar victorii. Lyon a remizat in ultima etapa la Strasbourg, iar in ultimile trei partide jucate in deplasare la Barcelona a fost invinsa.

FC Barcelona

Judecand dupa seria buna de rezultate, aceasta partida pare a sosi chiar in momentul potrivit pentru Barcelona. Iar dupa numarul mare de rasturnari suprinzatoare de situatii din aceasta faza a competitiei cu siguranta ii vor face sa abordeze meciul cu mare atentie. Dupa ce au remizat la Lyon, Barcelona a bifat trei victori in campionat si una in Cupa cu Real, ce le-a si permis calificarea in faza superioara. Thomas Vermaelen, Rafinha si Dembele continua a figura pe lista jucatorilor accidentati.

Olympique Lyon

Incercarea lui Lyon de a suprinde Barcelona in partida tur a avut meritele sale chiar daca nu au reusit acest lucru. Remiza obtinuta ii pastreaza in cartile unei posibile suprize pentru aceasta partida, chiar daca recent nu au etalat o forma mai putin buna. In urma cu trei etape au fost invinsi 2-0 la Monaco, ca apoi sa invinga 5-1 pe Toulouse. In ultima runda au scos cu greu o remiza 2-2 la Strasourg, formatie din partea de mijloc a clasamentului. Fundasul Marcelo este cea mai importanta absenta a lotului.

 

{{notification_msg}}