Champions League: Barcelona - Inter Milan

Analiza meciuri

FC Barcelona - Inter Milan

Cea mai asteptata partida a grupei F din Champions League se va da in aceasta seara intre Barcelona si Inter. In prima partida , catalanii au incheiat la egalitate 0-0 intr-o deplasare grea la Dortmund, iar milanezii a incheiat la scorul de 1-1 meciul de pe teren propriu cu Slavia Praga. In campionatele interne Barcelona se confrunta cu unele dificultati, pe cand Inter a reusit sa adune maximul de puncte si ocupa prima pozitie a clasamentului. Tot intr-un duel de Champions League, Barca a invins sezonul pe teren propriu Inter cu scorul de 2-0.

FC Barcelona

Cu sapte etape disputate din acest sezon in care au inregistrat ca rezultate negative o infrangere si doua remize, Barcelona a reusit si cu ceva noroc sa ramana la doar trei puncte de lidera actuala Real Madrid. Dupa ce a remizat 2-2 la Osasuna in si a fost invinsa la Granda cu 2-0, prima victorie a sezonului in deplasare a avut-o abia in ultima etapa. In care au invins cu 2-0 la Getafe, incurajati si de victoria la acelasi scor cu o etapa inainte jucata acasa cu Villarreal. Sunt sanse mari ca Messi si Jordi Alba sa rateze si aceasta partida.

Inter Milan

Singura dezamagire a acestui sezon au suferit-o in prima intalnire a grupelor Champions League, in care din pozitia de mari favoriti au obtinut doar o remiza cu Slabia Praga. Cehii au preluat conducerea partidei in minutul 63 si parea sa inregistreze prima mare surpriza a grupei, dar mijlocasul italian Nicolo Barella reusea in minutele de prelungiri sa stabileasca scorul final 1-1. Un duel mult mai dificil ii va astepta in aceasta seara, tocmai de aceea antrenorul echipei, Antonio Conte a menajat in ultima etapa o parte din jucatorii importanti. Amintim ca Inter a invins in ultimile etape la AC Milan cu scorul de 2-0, pe Lazio acasa cu 1-0 si 3-1 in ultima etapa la Sampdoria.

{{notification_msg}}