Champions League: Atletico Madrid - Juventus

Analiza meciuri

Atletico Madrid - Juventus

In acest duel al optimilor Champions League se intalnesc doua dintre cele mai puternice formatii ale campionatului de fotbal spaniol si italian. Atletico Madrid se afla pe a doua pozitie in Primera Division, fiind la sapte puncte de Barcelona, insa traverseaza o perioada mai putin buna - avand la activ doua infrangeri in ultimile trei etape. Juventus conduce in Seria A, avand 13 puncte avans fata de principala urmaritoare Napoli. Valoarea lotului superioara ofera italienilor rolul de favoriti in acest duel. Atletico Madrid a invins in 2014 Juventus pe teren propriu cu scorul de 1-0.

Atletico Madrid

Dupa ce au esuat in cateva finale de Champions League, Atletico Madrid a dezamagit total sezonul trecut in care nici nu au reusit sa depaseasca faza grupelor. Dar au reusit sa se revanseze in Europa League, castigand trofeul in urma finalei cu Marseille. In Primera Division se afla pe o pozitie secunda onorabila, dar cu toate acestea recent au fost invinsi in deplasarea de la Betis cu 1-0 si cu 3-1 in derby-ul orasului cu Real. Costa, Hernandez si Koke vor absenta in acest duel.

Juventus

Si-a creat un avantaj confortabil de 13 puncte in fruntea clasamentului fata de principala urmaritoare Napoli. In urma celor 24 de etape ale sezonului din Serie A, Juventus nu a suferit nici o infrangere, iregistrand a trei remiza in urma cu trei etape acasa cu Parma. Ca in ultimile doua etape sa invinga fara dificultati cu acelasi scor 3-0, in deplasare la Sassuolo si pe Frosinone acasa. Antrenorul Massiliano Alegri va avea la dispozitie cel mai puternic 11, in care cu siguranta isi vor face aparatia Ronaldo si Mandzukic in atac. Cuadrado se numara a fi singura absenta notabila a lui Juventus. 

{{notification_msg}}