Champions League:Atletico Madrid - Bayern Munchen

Analiza meciuri

Atletico Madrid - Bayern Munchen

In ce de-a doua semifinala de Champions League spaniolii de la Atletico vor primi vizita nemtilor de la Bayern. Cel mai probabil acest meci va fi unul tactic pentru ca jocul celor de la Atletico este arhicunoscut iar Bayern nu are nici un motiv sa forteze calificarea la Madrid. Ambele echipe merg bine in ultima perioada, Atletico are 5 victorii consecutive si pastreaza sanse la titlu in Spania, Bayern nu a pierdut de 11 meciuri, sunt pe primul loc in Bundesliga si sunt aproape sa isi adjudece trofeul. Cele doua echipe nu s-au intalnit niciodata in Champions League.

Atletico Madrid

Atletico joaca in stilul caracteristic si pana acum a dat rezultate, sunt pe locul 2 in Spania si joaca a doua semifinala de Champions League in 3 ani. In runda precedenta au reusit sa elimine o favorita a competitiei, Barcelona. Au pierdut meciul tur de la Barca cu 2-1 dar in meciul decisiv de pe teren propriu au invins cu 2-0. In ultima partida de campionat au reusit sa o invinga pe Malaga cu 1-0 dar au suferit o pierdere grea prin accidentarea fundasului central Diego Godin.

Bayern Munchen

Bayern vine dupa o perioada in care a jucat cate doua meciuri pe saptamana si asta deoarece sunt inca in lupta pentru toate cele 3 trofee posibile. In campionat mai au nevoie de o singura victorie pentru a-si asigura titlul si mai sunt doua etape pana la final. Acum isi vor indrepta toata atentia pe semifinala cu Atletico pentru ca au nevoie de un rezultat pozitiv pentru a nu-si complica situatia. Guardiola este obisnuit cu tactica celor de la Atletico si spera sa o poata contracara, in ultimul meci de campionat a odihnit o serie de jucatori importanti special pentru acest duel. Bayern nu are probleme de lot inaintea acestei partide.

{{notification_msg}}