Champions League: Ajax - Real Madrid

Analiza meciuri

Ajax Amsterdam - Real Madrid

Daca Ajax etala o forma excenta in partea de inceput a sezonului, iar Realul era de nerecunoscut - situatia actuala este una complet schimbata. Ajax a inregistrat doua infrangeri in ultimile trei etape marcand o perioada de criza, pe cand Real Madrid a urcat pe a doua pozitie in Primera, apropiindu-se la sase puncte de Barcelona.

Ajax Amsterdam

Traverseaza cea mai slaba perioada a sezonului si cu siguranta isi reproseaza faptul aceasta concide cu optimile celei mai importante competitii europene intercluburi. Dupa remiza de pe teren propriu din urma cu patru etape, 4-4 cu Heerenveen - Ajax a avut o supriza neasteptata in deplasarea de la Feyenoord, pierzand partida cu scorul de 6-2. Cu toate acestea in etapa ce a urmat s-au revansat fata de suporteri, 6-0 impotriva celor de la Venlo. Insa ultima etapa a bifat a treia infrangere a sezonului, pierzand la scor minim 1-0 in deplasarea de la Heracles; ceea ce a facut ca contracanditata la titlul - PSV sa se distantele la sase puncte. Singura absenta de astazi va fi ce a mijlocasului Frenkie de Jong.

Real Madrid

Si-a imbunatatit considerabil forma fata de inceputul acestui sezon, cand au suferit unele infrengeri total neasteptate. Calificarea in aceste optimi au obtinut-o de pe prima pozitie a grupei, in ciuda faptului ca au pierdut ambele dueluri cu CSKA Moscova; avand in cele din urma castig de cauza datorita celor doua victorii cu AS Roma. Recent au remizat 1-1 cu Barcelona in faza sferurilor Cupei, iar in campionat par a fi invincibili avand doar victorii in ultimile cinci etape. Ultima dintre acestea reusita chiar in fata rivalilor de la Atletico, pe care i-au invins cu scorul 3-1. Mijlocasii Isco si Marcos Llorente sunt singurii jucatori incerti ai partidei.

 

{{notification_msg}}