Champions League: Ajax - PAOK

Analiza meciuri

Ajax - PAOK

Dupa spectacolul oferit in partida tur dintre PAOK si Ajax, jucata in Thessaloniki si incheiata la scorul de 2-2 - in aceasta seara olandezii au prima sansa de a avansa in finala calificarilor pentru grupele Champions League. Intre timp, Ajax a invins la scor in ultima etapa de campionat, pe cand grecii inca nu au debutat in noul sezon.

Ajax

Cu doua etape deja disputate din acest inceput de sezon al campionatului intern, Ajax nu a reusit sa obtina maximul de puncte. Cu toate acestea nu poate fi socotit un start esuat, campionii Olandei au remizat 2-2 in deplasare la Vitesse, cunoscuta pentru jocurile bune pe teren propriu. Si au invins la scor, 5-0 pe teren propriu pe FC Emmen. Avand in vedere ca acest retur cu PAOK se desfasoara pe teren propriu, va prezenta marele avantaj al olandezilor catre ultima adversara a calificarilor. In care vor intalni castigatoarea din perechea APOEL - Qarabag.

PAOK

Grecii de la PAOK nu am stat cel mai bine la capitolul noroc in ceea ce au privit extragerile la sorti pentru aceste calificari Champions League. Cu toate acestea au oferit un spectacol pe cinste pe teren propriu, reusind chiar sa conduca dupa prima repriza cu scorul de 2-1. In cele din urma olandezii au reusit egalarea, insa chiar si acest rezultat nu poate fi considerat un esec in fata semifinalistei editiei trecute. Din pacate pentru lotul grec, mijlocasii Pontus Wernbloom, Mauricio Jose da Silveira Junior, Vieirinha vor absenta datorita unor accidentari.

{{notification_msg}}