Carabao Cup: Liverpool - Chelsea

Analiza meciuri

Liverpool - Chelsea

Aceasta intalnire din cadrul rundei a treia - Carabao Cup, dintre Liverpool si Chelsea se asteapta a fi cea mai interesanta a zilei. Duelul capata un interes special datorita formei bune aratate de ambele grupari in Premier League. Cormoranii ocupa prima pozitie a clasamentului, iar Chelsea se afla la doar doua puncte in spate, ocupand pozitia a treia. Ultimile lor doua intalnire pe Anfield, s-au terminat la egalitate 1-1.

Liverpool

Dupa ce sezonul trecut au pierdut deplasarea la Chelsea cu 1-0, aceasta intalnire este un prilej bun de a se revansa. Lotul antrenat de Jurgen Kloop, a obtinut victorii in toate cele sase etape Premier League a sezonului. Debuteaza cu dreptul si in Champions League, obtinand o victorie importanta cu PSG, scor 3-2. Sambata urmeaza sa intalneasca Chelsea in campionat, asa ca ne asteptam ca Kloop sa menanjeze jucatorii importanti. Mijlocasii Oxlande Chamberlain si Lallan, si fundasul Lovren se afla in continuare pe lista jucatorilor accidentati.

Chelsea

Singurul pas gresit, prin care au si pierdut contactul cu liderul s-a produs in ultima etapa din deplasarea de la West Ham, in care au remizat 0-0. Saptamana trecuta au debutat bine in Europa League, iesind victoriosi din intalnirea cu PAOK, 1-0 pe teren propriu. Singura infrangerea a sezonului a venit in Super Cupa, din duelul cu Manchester City. Am putea concluziona ca rezultatele noului antrenor Maurizio Sarri sunt multumitoare, si ne asteptam ca si in aceasta partida sa isi adopte stilul sau caracteristic, ofensiv. Este de asteptat ca si Chelsea sa evolueze cu o formatie compusa din jucatori care in mod normal nu prin primul 11. Fundasul Rudiger si mijlocasul Petro figureaza ca indisponibili pentru acest duel din Cupa Ligii.

{{notification_msg}}