Calificari Euro: Cehia - Anglia

Analiza meciuri

Cehia - Anglia

Englezii si-au confirmat rolul de favoriti in aceasta grupa A contand pentru calificarile Campionatului European, reusind patru victorii din tot atatea intalniri. Cehii ocupa pozitia secunda, avand un joc in plus fata de englezi si trei puncte mai putin. Insa pentru gazdele intalnirii miza este una ridicata in aceasta seara, deoarece Kosovo este la un singur punct in urma lor. Anglia a invins Cehia in prima intalnire cu scorul de 5-0.

Cehia

In cazul unui rezultat bun in aceasta seara, cehii ar da dovada ca merita pe deplin calificarea la Campionatul European. Dar chiar si in cazul unui rezultat negativ vor avea mari sanse de a avansa, deoarece in runda viitoare vor intalni Kosovo si partida ar putea fi decisiva in ceea ce priveste calificarea. Cu toate acestea cehii au un singur punct avantaj fata de Kosovo, iar in primul duel cu acestia au avut supriza neplacuta de a pierde cu 2-1. Fundasul Marek Suchy va fi absent in aceasta seara.

Anglia

Cu toate ca a obtinut patru victorii din tot atatea intalniri, selectionata Angliei inca nu are asigurata prima pozitie a grupei, dar are sansa in aceasta seara se desprinda fata de principalele urmatiroare - Cehia si Kosovo. Englezii au invins Cehia in deschidere cu scorul de 5-0, iar in ultima runda au marcat din nou de cinci ori in victoria 5-3 pe teren propriu cu Kosovo. Accidentarea fundasului Tom Heaton ii va oferi o sansa lui Dean Henderson, in aceasta partida. In timp ce alti doi fundasi Fikayo Tomori si Tyrone Mings ar putea sa isi faca debutul la echipa nationala in aceasta partida.

{{notification_msg}}