Bundesliga: Wolfsburg - Hoffenheim

Analiza meciuri

VfL Wolfsburg - Hoffenheim

In ultimul meci al etapei cu numarul cinci din Bundesliga, se vor intalni Wolfsburg - care este neinvinsa in acest inceput de sezon, si Hoffenheim - care se afla intr-o forma modesta pana acum. Wolfsburg a pasit cu dreptul in primul duel al grupelor Europa League, invingand pe teren prorpriu Oleksandriya cu 3-1. In acelasi context, duelul sezonului trecut a fost incheiat la egalitate 2-2.

VfL Wolfsburg

In cele trei competitii si sase meciuri jucate, Wolfsburg a reusit sa ramana neinvinsa. Reusind sa treaca de prima adversara din Cupa - Hallescher; urmand victorii in primele doua etape de campionat. A invins 2-1 acasa pe Koln si cu 3-0 la Hertha, ca apoi sa urmeze doua remize la acelasi scor 1-1, acasa cu Padeborn si in deplasarea de la Dusseldorf. In ultimul meci au reusit o victorie importanta in ceea ce priveste parcursul european, invingand in prima intalnire a grupelor Europa League pe Oleksandriya cu scorul de 3-1. Portarul Koen Casteels si John Brooks sunt in continuare pe lista jucatorilor accidentati.

Hoffenheim

Sperantele de a reusi un sezon mai bun decat precedentul sunt pe cale de a se diminua drastic pentru Hoffenhei. A reusit sa puncteze doar in urma victoriei 3-2 de acasa cu Bremen si in urma remizei albe de la Leverkusen. Infrangerile au venit in etapa de debut, 1-0 la Frankfurt si 3-0 in ultima etapa cu Freiburg. In concluzie, Hoffenheim a reusit sa marcheze doar intr-o singura partida din cele patru, avand in acest moment cea mai slaba eficienta in ceea ce priveste partea ofensiva. Sunt mari sanse ca atacantul olandez Jurgen Locadia, sa fie introdus inca din startul partidei. 

{{notification_msg}}