Bundesliga: Stuttgart - RB Leipzing

Analiza meciuri

Stuttgart - RB Leipzing

Aceasta partida e una importanta pentru ambele echipe dar obiectivele lor in acest sezon sunt complet diferite. Stuttgart are mari probleme in zona retrogradarii si nu au reusit sa castige in ultimele 6 partide. Leipzing e pe locul 4 cu sanse mari la grupele Champions League si au 4 meciuri fara infrangere. Meciul tur s-a incheiat cu victoria celor de la Leipzing 2-0.

Stuttgart

Situatia se agraveaza la Stuttgart pe masura ce nu reuseste sa adune puncte iar singura consolare e ca sunt inca pe o pozitie de playoff si nu pe locurile direct retrogradabile. Ultima lor victorie dateaza din luna decembrie cand au reusit un 2-1 cu Hertha apoi a inceput seria negativa de 5 infrangeri si o remiza. Vestea buna pentru aceasta partida e revenirea dupa suspendare a lui Mario Gomez.

Leipzing

 Leipzing e intr-o forma buna iar seria pozitiva de rezultate demonstreaza acest lucru. In ultima etapa au remizat 0-0 cu Eintracht Frankfurt aceasta partida fiind si singura in care nu au marcat in seria lor pozitiva. Singura lor infrangere din acest an a venit cu liderul Borussia Dortmund, partida pe care au pierdut-o cu 1-0. Au fost eliminati din grupele Europa League si acum se pot concentra mai mult pe campionat si pe obiectivul lor de a ajunge in Champions League. Pentru aceasta partida nu se vor putea baza pe Laimer si Ilsanker.

{{notification_msg}}