Bundesliga: Mainz - Wolfsburg

Analiza meciuri

Mainz 05 - VfL Wolfsburg


La Mainz se joaca primul dintre cele doua derby-uri ale aceastei etape din Germania, gazdele fiind pe un loc ce duce la barajul pentru retrogradare, in vreme ce Wolfsburg are un punct in plus. Mainz a castigat etapa trecuta, punand astfel capat unei serii de patru infrangeri, in vreme ce Wolfsburg are trei infrangeri consecutive. In meciul direct jucat intre aceste echipe in turul campionatului scorul a fost egal 1-1.


Mainz 05


Mainz a invins in mod neasteptat in ultima etapa pe Hertha cu 2-0, ei fiind cunoscuti ca o echipa ce joaca slab in deplasare, dar in acet meci au jucat bine. Inaintea acestui meci ei au pierdut contra lui Bayern si Hoffeinheim in campionat si a lui Eintracht in Cupa. Diallo a fost suspendat in meciul cu Herta in locul lui fiind introdus Bell, iar atacantul Quaison a fost introdus titular, el marcand si cele doua goluri ce au adus victoria echipei. Acum este de asteptat ca antrenorul Schwarz sa foloseasca acelasi prim 11 ca in meciul cu Hertha.


VfL Wolfsburg


Seria de trei jocuri fara victorie i-a adus pe Wolfsburg mai aproape de zona retrogradarii, chiar daca in ultimul meci jucat si pierdut acasa contra lui Bayern au fost aproape sa scoata un egal dupa ce au fost invinsi dintr-un gol primit din penalti in prelungirile partidei.Jung si G. Itter au fost titulari, la fel ca si Didav, Steffen si Origi la mijloc si in atac, dar acestia nu au putut impiedica infrangerea ce a dus la demiterea antrenorului Schmidt. 
La echipa a venit Bruno Labbadia, el confruntandu-se pentru acest meci cu unele probleme de lot, Arnold fiind suspendat iar S. Jung este incert.

{{notification_msg}}