Bundesliga: Hertha Berlin - Borussia Dortmund

Analiza meciuri

Hertha Berlin - Borussia Dortmund

In etapa cu numarul 26 din Bundesliga cel mai interesant meci pare a fi cel dintre Hertha si Borussia Dortmund. Pe teren propriu Hertha e o echipa solida care poate pune presiune pe orice adversar. Meciul din tur a fost unul spectaculos si sa terminat la egalitate 2-2.

Hertha Berlin

Hertha e o echipa de mijlocul clasamentului in acest sezon, nu isi face griji in privinta retrogradarii iar pentru un loc de Europa League trebuie isi creasca nivelul de joc. In ultimele doua partide au obtinut un singur punct dar a avut meciuri dificile cu Werder Bremen si Bayern Munchen. Ibisevic e cel mai in forma om al lor, atacantul a marcat ultimele lor 3 goluri si este anuntat titular si in aceasta partida.In privinta lotului de jucatori au un singur jucator indisponibil, fundasul Selke.

Borussia Dortmund

Borussia a ramas doar in lupta pentru titlu dupa ce au fost eliminati din Champions League de catre englezii de la Tottenham. Au pierdut calificarea fara drept de apel dupa ce au fost invinsi cu 3-0 pe White Heart Lane si 0-1 pe teren propriu. Seria de rezultate slabe s-a vazut si in campionat unde au fost egalati in fruntea clasamentului de Bayern Munchen. In ultima etapa au trecut de Stuttgart cu 3-1 iar meciul a fost mult mai dificil decat o arata scorul. Au ceva probleme de lot inaintea acestei partide si nu se vor putea baza pe Axel Witsel. 

{{notification_msg}}