Bundesliga: Hannover - Leipzig

Analiza meciuri

Hannover - Leipzig

In deschiderea etapei cu numarul 20 din Germania - Bundesliga, avem un duel intre doua echipe din parti diferite ale clasamentului. Mai precis Hannover se situeaza pe penultima pozitie, cu sanse mici de a evita retrogradarea in acest sezon, iar Leipzig pe cea de a patra - ce le-ar putea aduce la finalul sezonului un loc in competitiile europene. Duelul din prima jumatate a campionatului a fost castigat de Leipzig cu scorul de 3-2.

Hannover

Din pacate pentru Hannover nici macar pauza competitionala dintre ani nu a reusit sa reimprospateze moralul si forma echipei. Au debutat in 2019 cu o noua infrangere, 1-0 acasa cu Werder Bremen, iar in ultima etapa au fost invinsi cu 5-1 in deplasare la lidera clasamentului, Dortmund. Principalele absente de astazi vor fi cele ale mijlocasului Bebou, si atacantilor Fulkrug si Sarenzen-Bazee.

Leipzig

Si a pastrat pozitia a patra avuta inaintea sfarsitului de an, chiar daca forma echipei a fost una variata. In urma cu doua etape au pierdut 1-0 cu Dortmund, iar ultima runda le-a adus o frumoasa victorie cu 4-0 in deplasare la Dusseldorf. Partida in care un rol imporant la avut atacantul danez Youssuf Poulsen cu cele doua reusite ale sale din prima repriza. Cele mai importante absente vor fi cea a mijlocasului rus Kampl si atacantilor Bruma si Werner, dar chiar si in acest scenariu ne asteptam la un meci bun facut de Leipzig in aceasta etapa.

{{notification_msg}}