Bundesliga: Freiburg - Schalke 04

Analiza meciuri

Freiburg - Schalke 04

Etapa cu numarul cinci din Bundesliga le aduce fata in fata pe Freiburg, echipa ce a adunat doua infrangeri, o remiza si o victorie, si Schalke - a doua clasata a sezonului trecut; care rateaza in totalitate startul campionatului. Intalnirile sezonului trecut, au fost incheiate cu victorii ale celor de la Schalke.

Freiburg

Dupa un start bun in care au triumfat in DFB Pokal, primele doua etape le pierd cu Eintracht si Hoffenheim. A urmat remiza cu Stuttgard, in care au condus partida in doua randuri, dar pe final au fost pusi sub presiunea infrangerii, in special datorita formei bune aratate de Mario Gomez. Egalarea a venit prin Waldschmidt in minutul 81 si putem concluzionata ca a fost binemeritata. Eficienta partii ofensiva este confirmata si in ultima etapa, Freiburg reusind in cele din urma prima victorie a sezonului, 3-1 in deplasarea de la Wolfsburg. Datorita unor accidentari, din primul 11 posibil sa lipseasca mijlocasii Kath F., Holer L., Sallai R. si atacantul Haberer J.

Schalke 04

Au pierdut in toate cele patru etape Bundesliga din acest sezon, infrangeriile venind cu Wolfsburg, Hertha Berlin, Monchengladbach si Bayern Munchen in ultima etapa. Singurul lucru cu care se pot consola in urma acestei perioade dificile, fiind rezultatul debutului in grupele Champions League, in care au remizat 1-1 cu FC Porto. Trio-ul folosit in partea de atac - di Santo, Uth Mark si Embolo evident a esuat, si daca adaugam ca mijlocasul McKennie este accidentat, antrenorul Domenico Tedesco nu va avea o decizie usoara in alcatuirea echipei de start.

{{notification_msg}}