Bundesliga: Eintracht Frankfurt - Borussia Dortmund

Analiza meciuri

Eintracht Frankfurt - Borussia Dortmund

Un duel puternic din prima parte a clasamentului in Bundesliga se va desfasura astazi. Liderul Borussia Dortmund se va deplasa la echipa de pe locul 5 Eintracht Frankfurt. Cele doua echipe sunt despartite de 17 puncte si ambele au un start de retur bun. Meciul tur disputat la Dortmund s-a incheiat cu victoria gazdelor 3-1.

Eintracht Frankfurt

Eintracht a inceput bine returul cu o victorie si un rezultat de egalitate si au demonstrat ca sunt o forta in ofensiva cu 5 goluri marcate. In prima partida dupa pauza de iarna au invins cu 3-1 pe Freiburg. Remiza a venit in deplasarea de la Werder Bremen in care au fost condusi de 2 ori si au reusit sa revina. Cei mai prolifici marcatori in acest retur sunt Rebic si Haller care au cate doua goluri si ambii vor juca in aceasta partida.

 Borussia Dortmund

Borussia inca pastreaza avantajul de 6 puncte obtinut dupa turul campionatului fata de principala urmaritoare Bayern Munchen. Strategia lor e simpla, trebuie sa castige meciuri si sa pastreze distanta iar in acest start de retur exact asta au facut. Au avut o deplasare dificila la Laipzing, echipa care nu a pierdut in acest sezon pe tern propriu, si au reusit sa se impuna cu 1-0. In ultima etapa au primit vizita celor de la Hannover si au reusit sa se impuna cu scorul de 5-1. Pentru meciul de astazi va reveni in echipa si cel mai bun om al lor Marco Reus.

{{notification_msg}}