Bundesliga: Bayern Munchen - Wolfsburg

Analiza meciuri

Bayern Munchen – Wolfsburg

Aceasta intalnire din cadrul etapei cu numarul 25 din Bundesliga dintre Bayern si Wolfsburg, cu siguranta este una dintre cele mai asteptate. Bayern ocupa pozitia secunda avand un avantaj de 15 puncte fata de a saptea Wolfsburg, insa forma buna a ambelor loturi este cea care ofera o doza suplimentara de interes. Bayern are doar victorii in ultimile patru etape, pe cand  Wolfsburg este neinvinsa de cinci runde. Bayern a batut in prima parte a campionatului pe Wolfsburg cu scorul de 3-1.

Bayern Munchen

In urma unor pasi gresiti facuti de lidera campionatului – Dortmund, Bayern a egalat-o pe aceasta la numarul de puncte. Aceasta izbanda a fost rezultatul victoriilor ultimilor patru etape – 3-1 cu Schalke, 3-2 cu Augsburg, 1-0 cu Hertha si 5-1 in ultima etapa jucata in deplasare la Monchengladbach. In optimile Champions League au ca adversar pe Liverpool, iar partida tur jucata in deplasare a fost incheiata la scor egal 0-0. Boateng cel mai probabil va fi inlocuit cu Hummels, iar Alaba, Coman si Ribery sunt doar cateva dintre absentele acestei etape.

Wolfsburg

In ciuda faptului ca a inceput partea secunda a sezonului cu doua infrangeri, Wolfsburg se situeaza pe o pozitie ce ii onoreaza. Se afla la acelasi numar de puncte cu Leverkusen de pe sase si la un singur punct de locul cinci ocupat de Frankfurt in acest moment. Wolfsburg a avut rezultate bune in ultimile cinci etapa – a invins 1-0 Hertha, a remizat 3-3 cu Freiburg, urmand sa bifeze doua victorii la acelasi scor 3-0 cu Mainz si Monchengladbach. Iar in ultima etapa au remizat 1-1 cu Bremen, dupa un joc bun in care au preluat deschiderea partidei in partea de inceput a reprizei secunde insa au fost egalati spre final. Din lista jucatorilor accidentati figureaza Ginczek, Casteels si Jung.

{{notification_msg}}