Bundesliga: Bayer Leverkusen - Bayern Munchen

Analiza meciuri

Bayer Leverkusen - Bayern Munchen

Etapa cu numarul 20 din Bundesliga ne aduce o serie de meciuri foarte interesante dar noi ne-am oprit la derby-ul dintre Leverkusen si Bayern Munchen. Gazdele nu au un sezon excelent si sunt abia pe locul 9 dar nici bavarezii nu sunt in forma mare si ocupa doar pozitia secunda.

Bayer Leverkusen

Leverkusen are fluctuatii de forma exact ca in tur unde au inceput greu si au revenit pe parcurs incheind anul cu doua victorii importante cu Schalke si Hertha Berlin. Au inceput returul cu o infrangere pe teren propriu cu cei de la M’gladbach, nemeritata de altfel pentru ca au dominat partida dar nu au reusit sa marcheze. Acel meci a fost si debutul noului antrenor Bosza. Bosza nu s-a lasat descurajat iar in urmatoare etapa cu Wolfsburg a aplicat aceiasi tactica ofensiva dar de aceasta data a reusit si s-au impus cu 3-0.

Bayern Munchen

Bavarezii duc o lupta de urmarire a liderului Borussia Dortmund inca de la inceputul sezonului dar au inca o diferenta de 6 puncte de recuperat. Au inceput sezonul cu doua victorii impotriva celor de la Hoffenheim si Stuttgart dar in ultimul meci au avut cateva emotii chiar daca s-au impus cu 4-1. Este ingrijorator pentru ei ca au primit gol in ambele partide dar compartimentul ofensiv functioneaza marcand 7 goluri. Niko Kovac nu mai experimenteaza ca in prima parte a sezonului si a trimis aceiasi formatie in ultimele meciuri.

{{notification_msg}}