Bundesliga: Augsburg - Bayern Munchen

Analiza meciuri

Augsburg - Bayern Munchen

Deci situatia acestor doua formatii este total diferita inaintea acestei etape 22 din Bundesliga, atat Augsburg cat si Bayern au obtinut calificarea in faza sferturilor de finala a Cupei. Augsburg se afla la trei puncte deasupra zonei rosii, pe cand Bayern ocupa a doua pozitie, fiind la cinci puncte de lidera clasamentului Dortmund. Augsburg a reusit sa scoata un punct din deplasarea de la Bayern, din duelul primei parti a sezonului incheiat la scorul de 1-1.

Augsburg

Dupa o perioada de 10 etapa fara victorie, Augsburg a reusit acum doua etape sa invinga 3-0 pe teren propriu Mainz. Reusita ce le ofera un avantaj de trei puncte fata de prima echipa amenintata cu retrogradarea - Stuttgart. In ultima etapa au suferit o noua infrangere drastica, 4-0 la Werder Bremen; cee a ce ne sugeraza ca cel mai probabil Augsburg se va lupta pentru supravietuire pana la sfarsitul sezonului. Din lista destul de lunga a jucatorilor accidentati ii mentionam pe portarul Luthe si fundasul Gouweleeuw, pe cand Baier este suspendat.

Bayern Munich

Sansele lui Bayern de a ajunge Dortmund in fruntea clasamentului incep sa prinda contur deodata ce doar cinci punte le mai separa. Bayern a inregistrat a patra infrangere in campionat in urma cu doua etape, 3-1 in deplasarea de la Leverkusen; ca in ultima etapa sa bata pe teren propriu 3-1 pe Schalke.

Manuel Neuer si Robben figureaza ca accidentati, insa antrenorul Niko Kovac posibil sa menajeze si alti jucatori importanti pentru ai avea pregatiti saptamana viitoare, in deplasarea de la Liverpool din Champions League.

{{notification_msg}}