Bundesliga 2:FC Kaiserslautern - Hannover 96

Analiza meciuri

FC Kaiserslautern - Hannover 96

Noul sezon din Bundesliga 2 debuteaza cu duelul dintre Kaiserslautern si Hannover, doua foste participante in prima liga. Gazdele sunt de cativa ani in liga secunda in timp ce Hannover a retrogradat sezonul trecut. Cele doua echipe s-au intalnit ultima oara in 2012, atunci ambele jucand in Bundesliga.

FC Kaiserslautern

Gazdele acestei partide isi propun de 4 ani sa revina in Bundesliga, sezonul trecut au inceput bine cu 4 victorii consecutive dar au pierdut din turatie pe parcursul campionatului si nu au reusit sa termine pe primele 3 locuri. Au terminat sezonul trecut pe locul 10 si au vandut in pauza de vara si o serie de jucatori importanti. Noul antrenor al echipei va fi Tayfun Korkut care a antrenat in trecut si pe Hannover asa ca isi cunosc bine adversarii din aceasta seara. Doi jucatori vor absenta de la gazde in aceasta seara, Klich si Przybylko, ambii fiind accidentati.

Hannover 96

Hannover a retrogradat sezonul trecut din Bundesliga iar in a doua parte a campionatului au ocupat ultima pozitie in clasament. Inca din startul sezonului au avut probleme pentru ca nu au castigat in primele 7 etape si dupa acea serie a urmat alta mai neagra cu 8 infrangeri consecutive. Transferurile din pauza de iarna nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor si retrogradarea nu a putut fi evitata. Au pierdut o serie de jucatori dar au adus altii in locul lor si vor fi condusi de pe banca de Daniel Stendel, antrenorul care a condus echipa in ultimele etape din Bundesliga. Au probeleme cu accidentarile in acest debut de sezon si nu vor putea conta pe  Felipe, Bench si Hoffman.

{{notification_msg}}