Brazilia Serie A :Gremio - Cruzeiro MG

Analiza meciuri

Gremio – Cruzeiro

Echipa de pe locul trei, Gremio, si echipa de pe locul patru, Cruzeiro, se intalnesc in derbiul etapei a 27 a din prima liga din Brazilia, Cruzeiro avand momentan un meci mai putin jucat si doua puncte in minus fata de Gremio. Cu toate astea Cruzeiro sunt momentan intr-o forma mai buna momentan decat cei de la Gremio.

Gremio

Gremio a pierdut ultimele doua intalniri contra celor de la Cruzeiro, prima in campionat iar in Cupa au castigat acasa dar au eliminati in meciul retur. Meciul tur din campionat intre aceste doua echipe s-a terminat egal, Gremio avand si un avantaj in meciurile directe contra celor de la Cruzeiro de trei victorii si un egal. In ultimele meciuri din campionat, Gremio a avut o serie de trei infrangeri, o victorie contra celor de la Fluminense si au eliminat pe cei de la Botafogo in Cupa Libertadores, acolo unde au ajuns in semifinale. Pentru acest meci cei de la Gremio nu se vor putea baza pe Edilson, Maicon,Cicero, Douglas, Luan, Fernandinho si Barrios, acestia fiind accidentati, in vreme ce Arthur si Arrouyo sunt convocati la echipele nationale.

Cruzeiro

Cruzeiro trece printr-o forma foarte buna inaintea acestui meci si are o serie de 11 partide fara infrangere, din care opt victorii si trei egaluri. In campionat ei sunt neinvinsi din august cand au pierdut contra celor de la Sao Paolo, dar dupa au castigat cinci partide si au facut doua egaluri si momentan sunt in lupta pentru locurile fruntase din campionat. Cel mai mare succes l-au inregistat la finele lunii trecute, atunci cand au invins pe cei de la Flamengo in finala Cupei Braziliei. Etapa trecuta in campionat ei au invins pe cei de la Porto Preto cu 2-1 si este foarte probabil ca sa foloseasca acelasi prim 11 si in meciul acesta. Stopperii Leo si Dede, mijlocasii Cabral si De Arrascaeta si atacantii Sassa si Robinho sunt accidentati si nu vor juca in acest meci.

{{notification_msg}}