Anglia Premier League:Manchester City - Manchester United

Analiza meciuri

Manchester City – Manchester United

Sambata avem derbiul orasului Manchester intre City si United, primele doua echipe din Premier League. City este lider si are 16 puncte in plus fata de locul doi ocupat de United, iar in meciul direct dintre aceste echipe din turul campionatului scorul a fost 2-1 in favoarea lui City.

Manchester City

Atmosfera la City nu este chiar buna dupa ce ei au fost invinsi in Liga Campionilor cu 3-0 de catre Liverpool. A fost cel mai slab meci jucat de City in acest sezon, iar acum ei trebuie sa intoarca rezultatul martea viitoare pe stadionul Ettihad. Guardiola are insa incredere in jucatorii lui, ei fiind foarte aproape de cucerirea unui nou titlu de campioana, iar acum este de vazut daca el v-a folosi echipa de baza in acest derbi sau v-a odihni jucatorii pentru returul cu Liverpool. El probabil ca nu ii va forta pe Aguero, Walker, Kompany, D. Silva si pe Sane, acestia fiind si nerefacuti complet.

Manchester United

Spre deosebire de City, United v-a da maxim in acest meci, ei avand nevoie de puncte pentru a se mentine pe locul doi si pentru a participa in sezonul viitor in Liga Campionilor. In campionat United are o serie de patru victorii si a ajuns in semifinalele Cupei Angliei dupa ce a invins-o pe Brighton. In Liga Campionilor insa ei au fost eliminati de catre Sevilla, iar Mourinho vrea o noua calificare in Liga la sfarsitul sezonului, iar acum probabil ca v-a aborda mai defensiv acest meci contra lui City, singurii jucatori indisponibili fiind Jones, Blind si Roja.

{{notification_msg}}