Anglia Premier League:Arsenal - Manchester United

Analiza meciuri

Arsenal – Manchester United

Ultimul meci de sambata din etapa a 15 a a Premier League este si un mare derbi al Angliei si ne aduce fata in fata echipa de pe locul patru, Arsenal si echipa de pe locul doi Manchester United. Distanta dintre ele este de patru puncte si ambele echipe au inregistrat trei victorii consecutive in campionat in ultimele meciuri jucate. Sezonul trecut Arsenal a castigat acasa cu 3-0, in vreme ce pe Old Trafford scorul a fost 1-1.

Arsenal

Arsenal are sansa sa se apropie de United la un singur punct cu o victorie in acest meci si dupa ultimul meci jucat acasa si castigat cu 5-0 cu Huddersfield au aratat ca sunt capabili sa faca acest lucru. Ei au mai invins pe Burnley in deplasare cu 1-0 si pe Tottenham cu 2-0 acasa dar in Europa League fiind deja calificati au folosit echipa secunda si a pierdut cu 1-0 contra lui Koln. Mijlocasul Cazorla si atacantul Walcott sunt accidentati de multa vreme iar Lacazette s-a accidentat in meciul cu Huddersfield si este indisponibil pentru acest meci, in locul sau probabil ca va intra Giroud sau Welbeck.

Manchester United

Manchester a castigat trei partide consecutiv inaintea acestui derbi, 4-1 acasa cu Newcastle si 1-0 cu Brighton, iar in deplasare a invins pe Watford cu 4-2, iar Mourinho este foarte optimist in ceea ce priveste acest meci. In Liga Campionilor, United a pierdut cu 1-0 la Basel si are nevoie de un punct in ultima partida din grupa contra celor de la CSKA Moscova pentru a se califica. Mijlocasii Matic, Carrick si Fellaini si stoperii Jones si Bailly sunt accidentati si vor lipsi in aceasta intalnire.

{{notification_msg}}