Anglia Championship: Fulham - Derby County

Analiza meciuri

Anglia Championship: Fulham - Derby County

Dupa infrangerea suferita de Fulham in primul meci de semi-finala din play-off, cu scorul de 1-0, in aceasta seara acestia trebuie sa obtina victoria in fata propriilor suporteri daca vor sa joace in finala, pentru un loc in Premier League ce va avea loc pe Wembley. Amintim ca Fulham a terminat sezonul cu 13 puncte inaintea celor de la Derby, obtinand in fata acestora si victorie in deplasare 2-1, ca apoi sa remizeze 1-1 pe teren propriu.

Fulham

Din pacate pentru Fulham a esuat sa confirme titlul de favorita oferit in prima disputa de play-off. Fulham acumuleaza a doua infrangere consecutiva, invisa de Birmingham in ultima etapa a sezonului cu scorul de 3-1 - ratand sansele de a fi promovata direct in Premier League, acum acumuleaza al doilea esec consecutiv. Cu toate acestea, sansele lor pentru promovare nu sunt epuizate, avand marele avantaj al disputarii pe teren propriu acestei a doua parti a semi-finalei. Adaugam faptul ca doar atacantul Ojo nu va putea evolua datorita unei accidentari.

Derby County

Spre deosebire de adversara sa, aceasta se pot declara multumita, indeplinindu-si obiectivul in urma primei semi-finale desfasurata pe teren propriu, golul inscris de atacantul Jerome aducandu-le victoria. Insa dificultatea returului din aceasta seara va fi cu siguranta va fi mai ridicata, adversarii dovedind bune capacitati de a-si crea ocazi in fata portarului Carson. Derby va miza pe ocaziile de contraatac ce vor aparea in urma spatiilor libere create in urma atacurilor echipei adverse, capitol la care aceasta exceleaza. Ne putem astepta de la antrenorul Rowett sa foloseasca aceiasi jucatori ce au evoluat si in turul din Londra avand in vedere ca nici in acest meci nu se poate folosi de mijlocasul Thorne si atacantul Winnall.

{{notification_msg}}