Amical: Germania - Serbia

Analiza meciuri

Germania - Serbia

Aceasta intalnire este una de pregatire inaintea duelurilor ce urmeaza peste putin timp din cadrul calificarilor pentru Campionatul European din 2020. Atat Germania cat si Serbia au fost eliminate inca din faza grupelor Campionatului Mondial desfasurat in Rusia. Ultima intalnire dintre aceste doua selectionate a avut loc in Cupa Mondiala din 2010, partida incheaita in mod suprinzator in favoarea Serbiei la scorul de 1-0.

Germania

Situatia dificila pe care au traversat-o recent produce in continuare mari ingrijorari si in ceea ce priveste calificarea pentru Campionatul European. Dupa ce au dezamagit in Cupa Mondiala, neobtinand nici o victorie din cele trei meciuri avute, nemtii au continuat forma slaba si in Cupa Natiunilor. Competitie in care au intalnit Olanda si Franta, dar din nou selectionata Germaniei nu a triumfat in nici una din cele patru intalniri; remizand de doua ori acasa si suferind doua infrangeri in deplasare, dintre care una la scorul de 3-0 cu Olanda. Pentru aceasta intalnire Joachim Low i-a convocat pe debutantii Maximilian Eggestein, Niklas Stark si Lukas Klostermann.

Serbia

Dupa ce au participat in Cupa Mondiala intr-o grupa cu Brazilia, Elvetia si Costa Rica - Serbia nu a trecut de faza grupelor. In Cupa Natiunilor s-au descurcat mult mai bine, reusind patru victorii din intalnirile cu Lituania si Muntenegru, si doua remize in fata selectionatei Romaniei. Fiind castigatoarea grupei Cupei Natiunilor, Serbia va putea obtine calificare pentru Euro si in play-off-ul acestei competitii. Aceasta obtiune va putea servi bine serbilor deoarece in calificarile obisnuite vor urma sa intalneasca Portugalia si Ucranina. Mijlocasul Nemaja Matic va fi cea mai notabila absenta a lotului sarb, iar Aleksander Mitrovic si Kolarov sunt incerti.

{{notification_msg}}