Campionatul de pariere din Liga I

Promoții Pariuri

Campionat-pariere-Liga-I

Odata cu revenirea meciurilor din Liga I, la Unibet ai sansa de a participa la un campionat unic: Campionatul de Pariere din Liga I.

Pentru a participa la aceasta promotie spectaculoasa Unibet, tot ce trebuie sa faci este sa plasezi pariuri LIVE si PRE-LIVE in Liga I Romania astfel incat sa poti sa beneficiezi de unul din cele 5 super premii. Valoarea totala a premiilor Unibet este de 15,000 RON. De asemenea, Unibet va lua in considerare pentru clasamentul saptamanal si final numai pariurile castigatoare.

Mai mult decat atat, la Unibet vei avea ocazia de a te bucura de  pariuri fara risc de 250 RON primilor 10 jucatori ce termina pe primele 10 pozitii ale clasamentului online, dupa fiecare etapa din Liga I (inclusiv play-off și play-out).

Cum te poti inscrie?

  1. Acceseaza butonul special de pe pagina destinata ofertei
  2. Pentru a te califica, este necesar sa pariezi Live sau Pre-meci pe oricare dintre meciurile din Liga I si sa colectezi puncte astfel incat sa ajungi in clasamentul final Unibet.

NOTA: Competitia incepe la 00:01 pe 3 februarie 2017 si se termina la 23:59, pe 6 iunie 2017, odata cu ultima etapa din play-out. Toate pariurile plasate Live sau Pre-Match pentru fiecare etapa desfasurata intre aceste date vor fi luate in considerare de catre Unibet.

Incepand cu marti, 7 februarie, clasamentul campionatului va fi actualizat in decurs de 72 de ore lucratoare dupa fiecare etapa pana la finalul competitiei, pana pe 6 iunie 2017. Castigatorii vor fi anuntati pe site si vor fi notificati direct.

Clasamentul va fi calculat cu urmatoarea formula:

   Suma pariata       X       Numarul de evenimente de pe biletul de pariu      X     Cota totala a biletului de pariu

Nu exista pariu minim                     Simplu - Dubla - Tripla - ...                                           Cota minima de 1.20

Exemplu: Pariaza €10 pe o combinatie tripla Live sau Pre-meci, a carei cota totala este 5,50. Rezultatul va fi 10 x 3 x 5,50 = 165 – acestea vor fi punctele tale pentru respectivul pariu, in cazul in care il castigi.

Premii

Locul 1 - 10.000 RON

Locul 2 - 5.000 RON

Locul 3 - 2.500 RON

Locul 4 - 1.500 RON

Locul 5 - 1.000 RON

Termeni si conditii:

  1. Va trebui sa optati pentru inscrierea in promotie pentru a fi eligibil sa castigati unul dintre premiile etapei sau finale.
  2. Pentru promotie vor fi eligibile doar pariurile castigatoare, de pe bilete cu cote de cel putin 1,20. Oferta este valida pentru toate pariurile Live si Pre-Meci pentru Liga I la fotbalul din Romania (inclusiv cele plasate de pe dispozitivele mobile).
  3. Pariurile Live sau Pre-meci incasate nu vor fi luate in calcul pentru clasamentul promotiei.
  4. Primii 5 jucatori din clasamentul final vor fi cei care aduna cel mai mare numar de puncte la finalul competitiei.
  5. Primii 5 jucatori din clasamentul etapei vor fi cei care aduna cel mai mare numar de puncte la finalul etapei.
  6. Actualizarile periodice din clasament din timpul competitiei vor fi luate in calcul pentru pariurile Live si Pre-meci, ce sunt castigatoare, care au fost achitate intre orele 00:00 si 23:59 CET in etapa anterioara.

Daca nu ai deja un cont la Unibet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}