Bucură-te de 150 RON Pariu Sigur - Astra Giurgiu

Promoții Pariuri

bucura-te-150RON-Pariu-Sigur-Astra-Giurgiu

Odata cu meciul spectaculos din saisprezecimile Europa League vei putea sa te bucuri de o noua promotie NetBet. Astra Giurgiu se va intalni cu Genk pentru o noua partida, pe stadionul Cristal Arena pe 23 februarie, iar NetBet iti va asigura pariurile plasate de tine, astfel incat tu sa poti sa te bucuri de meci.

Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi un pariu pre-live (1X2 FT) cu o singura selectie de minim 50 RON pe Astra Giurgiu in confruntarea cu Genk (23/02, 22:05).

Inn situatia in care pariul tau nu este castigator, NetBet iti ramburseaza intreaga miza plasata in limita a 150 RON, sub forma de bonus pe platforma de Cazino.

Cum te poti inscrie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza pre-live (1X2 FT) pe bilet cu o singura selectie pe Astra Giurgiu, iar daca pariul e necastigator, NetBet iti da toti banii inapoi sub forma de bonus la Cazino.

NOTA: NetBet va lua in considerare si eligibil pentru CASHBACK numai primul pariu eligibil pre-live pe bilet simplu pe victoria Astrei Giurgiu.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile necastigatoare pre-live (1X2 FT) in valoare de minim 50 RON pe bilet simplu (1x2 FT) pe victoria Astrei Giurgiu in meciul cu Genk (23/02, 22:05) sunt eligibile pentru cashback.
  2. Promotia ofera 100
{{notification_msg}}