150 RON FREEBET - Goluri în La Liga

Promoții Pariuri

150RON-FREEBET-Goluri-La-Liga

Incepand cu data 24 februarie va debuta Etapa 24 din La Liga. Pe langa castigurile la pariuri, la NetBet primesti un freebet gratuit pentru fiecare gol marcat in meciurile alese de tine.

Tot ce trebuie sa faci este sa pariezi o suma de cel putin 50 RON PRE-LIVE (1X2 FT) sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singura selectie si o cota minima de 1.5 pe meciurile din Etapa 24, La Liga (24/02 - 26/02).

Oricare ar fi rezultatele obtinute, NetBet te premiaza, plusand 10 RON FREEBET pentru fiecare gol marcat in partidele alese de tine.

Cum te poti inscrie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza pre-live (1X2 FT) sau live (orice tip de pariu) cu o singura selectie si cota minima 1.5 pe La Liga, iar NetBet iti da 10 RON FREEBET pentru fiecare gol inscris.

NOTA: NetBet va lua in considerare pentru freebet numai primul pariu eligibil pre-live sau live pe bilet simplu per meci. Mai mult, freebetul maxim acordat de NetBet va fi in valoare de 150 RON.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile de minim 50 RON pre-live (1X2)  sau LIVE (orice tip de selectie) pe bilet simplu cu o singura selectie si cota minima de 1.5 pe Etapa 24, La Liga (24/02 - 26/02) sunt eligibile pentru freebet.
  2. Primul pariu pre-live sau live pe bilet simplu plasat pe fiecare meci va fi luat in considerare si e eligibil pentru freebet.
  3. Indiferent de rezultatul pariurilor, jucatorii primesc un freebet in valoare de 10 RON x NR. GOLURI INSCRISE in partida pe care sau plasat pariurile.
  4. Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
  5. Pentru a primi freebetul, jucatorii trebuie sa dea clic pe butonul de inscriere inainte de 26/02, ora 23:45 (GMT). In caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, freebetul nu va fi creditat.
  6. Suma maxima de freebet acordata unui jucator este de 150 RON.
  7. Freebetul va fi creditat in sectiunea de Freebets din contul de Sport al jucatorilor in decursul a 48 de ore de la incheierea partidei.
  8. Jucatorii trebuie sa parieze FREEBETUL o singura data pe un eveniment cu o cota minima de 2.00 sau in sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 2.00) inainte de a inregistra o cerere de retragere.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}