10 RON fiecare GOL - La Liga si Serie A

Promoții Pariuri

10RON-freebet-Gol-LaLiga-SerieA

Primele partide din 2017 La Liga si Serie A vor avea loc in acest weekend, iar NetBet te premiaza cu un freebet pentru fiecare gol inscris.

Tot ce trebuie sa faci este sa pariezi pe cele doua campionate, in sistem PRE-LIVE (1X2) sau LIVE (orice tip de pariu) cel putin 50 RON pe bilet simplu cu o singura selectie pe meciurile din La Liga si/sau Serie A (06/01 - 09/01/17).

Chiar daca primul tau pariu este necastigator, la NetBet acesta devine castigator, si astfel vei primi 10 RON Freebet pentru fiecare gol inscris in meciurile alese de tine.

EXEMPLU: In Etapa 18 din Serie A, daca ai fi ales sa pariezi doar pe Cagliari vs. Sassuolo (4-3) si pe Barcelona vs. Espanyol (3-1) in La Liga si biletele ar fi fost necastigatoare, ai fi castigat 110 RON FREEBET. Astfel, cu cat vei paria pe mai multe partide, cu atat castigul tau va fi mai mare.

Cum poti beneficia de promotie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei
  3. Pariaza pre-live sau live cu o singura selectie pe La Liga & Serie A, iar daca pariul e necastigator, NetBet iti da 10 RON FREEBET pentru fiecare gol inscris.

NOTA: Se va lua in considerare pentru freebet numai primul pariu eligibil pre-live sau live pe bilet simplu per meci. De asemenea, freebetul maxim acordat va avea o valoare totala de 300 RON.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile pierzatoare de minim 50 RON pre-live (1X2)  sau LIVE (orice tip de selectie) pe bilet simplu cu o singura selectie pe La Liga & Serie A (06/01 - 09/01/2017) sunt eligibile pentru freebet.
  2. Primul pariu pierzator pre-live sau live pe bilet simplu plasat pe fiecare meci  va fi luat in considerare si este eligibil pentru freebet.
  3. Daca pariul e pierzator, jucatorii primesc un freebet in valoare de 10 RON x NR. GOLURI INSCRISE.
  4. Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
  5. Pentru a primi freebetul, jucatorii trebuie sa dea clic pe butonul de inscriere inainte de 09/01/17, ora 23:45 (GMT). In caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, freebetul nu va fi creditat.
  6. Suma maxima de freebet acordata unui jucator este de 300 RON.
  7. Jucatorii trebuie sa parieze FREEBETUL o singura data pe un eveniment cu o cota minima de 2.00 sau in sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 2.00) inainte de a inregistra o cerere de retragere.
  8. Daca pariul plasat este castigat, jucatorul va primi profitul (castig total - valoarea freebetului) in bani reali.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}