UEFA Nations League: Islanda - Elvetia

Analiza meciuri

Islanda - Elvetia

League A - UEFA Nations League, din care fac parte Islanda, Elvetia si marea favorita a grupei - Belgia, care a si confirmat aceasta pozitie cu doua victorii. Islandezii au primit cea mai usturatoate infrangere in aceasta competitie, 6-0 in deplasarea din Elvetia din urma cu o luna. Victorie care inca ii tine pe elvetieni in cartile castigarii grupei, desi au pierdut prima intalnire cu Belgia.

Islanda

Infrangerea din Elvetia cu 6-0, a fost cel mai bun indicator ca islandezii nu au nici o sansa in aceasta competitie. Nici in a doua intalnire cu Belgia nu au reusit sa marcheze, insa rezultatul a fost mai putin dureros, 3-0. Saptamana trecuta s-au descurcat admirat in amicalul jucat cu Franta, partida terminata la egalitate 2-2. Fanii islandezi isi pun cele mai mari sperante in Alfreo Finnbogason, atacant in 2 Bundesliga cu patru goluri marcate in ultimele doua etape.

Elvetia

Se afla intr-o situatie ceva mai favorabila decat gazdele acestei intalniri. Acest lucru datorita victoriei din primul duel, jucat pe teren prorpiu. Insa o sarcina mult mai dificila i-a asteptat in a doua intalnire cu Belgia. Daca pana in prima ora a meciului au reusit sa pastreze tabela neschimbata, minutul 76 le aducea golul egalizator prin Gavranovic. Dar nu au reusit sa faca fata presiunii belgienilor si Lukaku inscrie a doua oara, de aceasta data pentru victorie, in finalul meciului. Ne putem astepta la prezenta lui Gavranovic in partea de atac a primului 11, in defavoarea lui Seferovic.

{{notification_msg}}