Supercupa Rusiei:Spartak Moscova - Lokomotiv Moscova

Analiza meciuri

Spartak Moscova – Lokomotiv Moscova

Vineri seara se anunta un meci interesant si anume Supercupa Rusiei intre castigatoarea cupei de anul trecut, Lokomotiv Moscova si rivala lor din oras, Spartak Moscova, echipa ce a reusit sa castige campionatul dupa 16 ani de asteptare. In meciurile directe din campionatul trecut Spartak a castigat in fata propriilor suporteri cu 1-0, iar in fata fanilor lui Lokomotiv meciul s-a terminat egal 1-1.

Spartak Moscova

Spartak a castigat destul de usor al 10- lea campionat din istoria lor dupa 16 ani de asteptare. Cu antrenorul italian Carrera la carma echipei ei au condus din prima pana in ultima etapa si chiar daca au fost invinsi in ultimul meci de Arsenal Tula au ramas cu un avans de sapte puncte fata de echipa de pe locul doi CSKA Moscova. Echipa s-a concentrat pe campionat fiind eliminata foarte repede din Europa League si Cupa Rusiei si s-a intarit in iarna cu stopperul Jikia, mijlocasul Samedove si atacantul Adriano si recent pe fundasul Petkovic de la Crvena Zvezda dar au si plecat portarul Psejakov si fundasii Makeev si Mauricio. Pentru meciul din Supercupa lipsesc stopperul Tasci si mijlocasul Zobnin, acestia fiind accidentati.

Lokomotiv Moscova

Lokomotiv a castigat Cupa Rusiei anul trecut, unde au invins in finala pe Ural cu 2-0, aceasta fiind a doua Cupa a Rusiei castigata in ultimii trei ani, ceea ce inseamna ca vor juca in Europa si anul acesta cu toate ca in ultimii ani in campionat nu s-au clasat printre primele echipe. Anul trecut au fost aproape de zona retrogradarii in campionat dar si-au revenit si au terminat pe locul 8. Acestia se bazeaza in continuare pe antrenorul Semin si au facut vara aceasta si doua transferuri, portarul Medvedev de la Rostov si atacantul Koryan de la Vitesse, dar au si plecat cativa jucatori cum ar fi: fundasul Yanbaev, mijlocasul Loskov si atacantii Maicon si Skuletic. Din echipa vor lipsi stopperul Corluka si fundasul stanga V. Denisov. 

{{notification_msg}}