Supercupa Germaniei:Borussia Dortmund-Bayer Munchen

Analiza meciuri

Borussia Dortmund – Bayern Munchen

Supercupa Germaniei se joaca intre echipele care au dominat fotbalul german in ultimii ani, Bayern Munchen fiind castigatoarea titlului, al cincilea consecutiv, si Borussia Dortmund castigatoarea Cupei Germaniei. Sezonul trecut Bayern a invins Borussia Dortmund cu 2-0, iar in campionat Borussia a castigat acasa cu 1-0, iar la Munchen, Bayern a invins cu 4-1.

Borussia Dortmund                                           

Super Cupa este primul meci oficial al noului sezon pentru Borussia Dortmund si adversari le sunt inca o data cei de la Bayer Munchen. Acestia au avantajul terenului propriu si cu un nou antrenor, Peter Bosz, isi doresc foarte mult castigarea trofeului. De la echipa au plecat doar Ginter si S. Bender si au venit Toprak, Dahoud si Philipp, dar probabil ca nu vor fi in teren din primul minut in acest meci, in schimb titular va fi tanarul Zagadou deoarece Schmelzer, Guerreiro, Durm, Schurrle, Reus si Weigla sunt accidentati. Fara acesti jucatori echipa a aratat slab si in ultimul amical jucat contra celor de la Atalanta, unde au fost invinsi cu 1-0.

Bayern Munchen

Bayern isi apara trofeul Super Cupei castigat anul trecut si au ca obiectiv castigarea tuturor competitiilor la care participa. Carlo Ancelotti este la conducerea echipei al doilea an consecutiv si daca ne luam dupa ultimile amicale, victorii cu Werder si Hoffenheim si infrangeri cu Milan, Liverpool si Napoli, acesta va avea mult de munca sezonul acesta. Bayern a facut patru transferuri vara aceasta, Sule, Tolfos, Rudy si James Rodriguez, iar pentru acest meci din echpa vor lipsi portaraul, Neuer, Boateng, J. Bernat, Robbern si Alcantara.

{{notification_msg}}