Suedia: Elfsborg - Hammarby

Analiza meciuri

Elfsborg - Hammarby

Ultima runda a etapei 13 a primei ligi din Suedia, se va disputa intre Elfsborg si Hammarby. Gazdele acestei partide se afla pe pozitia 11 a clasamentului, pe cand oaspetii aduna 11 puncte mai mult - situandu-se pe pozitia secunda. In ultima partida disputata, Elfsborb bate Hammarby, iar in sezonul trecut fiecare echipa obtine victoria pe teren propriu.

Elfsborg

Se afla intr-o serie de trei victorii consecutive si cu siguranta spera ca din nou - in fata propriilor suporteri sa continue sirul pozitiv de rezultate; chiar daca urmeaza sa intalneasca o echipa dificila. Perioada lor buna din ultimile jocuri incepe sa stearga greselile comise in startul sezonului, facandu-ne increzatori intr-un parcurs optimist pe viitor. Antrenorul Thern, anunta-se ca va lua masuri in ceea ce priveste intarirea partii de fund. Atacantul Prodell, dovedeste o forma recenta excelenta, marcand doua goluri in victoria cu Orebro, desi nu evoluase ca titular.

Hammarby

Pierde prima pozitie a clasamentului in ultima etapa, pierzand pe teren propriu cu Ostersunds iar AIK preia conducerea clasamentului suedez. Cu toate acestea se alfla la un singur punct diferenta de prima pozitie.  Cu toate acestea, antrenorul Billborne are motive de ingrijorare deoarece nu au mai triumfat in ultimile trei etape. Aceste esecuri dovedesc faptul ca problemele lor sunt in partea defensiva; cat despre atac - acesta a esuat doar in fata celor de la AIK, in toate cele 12 etape. In aceasta pauza de vara, pierd un atacant important - Dibba; parasind echipa pentru un transfer in China.

{{notification_msg}}