Spania Primera Division:Real Sociedad - Valencia

Analiza meciuri

Real Sociedad – Valencia

Real Sociedad si Valencia se afla in partea superioara a clasamentului si au acumulat acelasi numar de puncte, Sociedad acastigat de trei ori la inceputul campionatului si a pierdut doua meciuri, in vreme ce Valencia este neinvinsa si are trei egaluri si doua victorii. Sezonul trecut Rociedad a invins de doua ori pe Valencia cu acelasi scor, 3-2.

Real Sociedad

Sociedad a inceput bine noul sezon si are trei victorii si doua infrangeri si zece goluri marcate. Ei au invins si pe Rosenborg in Europa League cu 4-0, dar dupa a inregistrat doua infrangeri, una cu Real Madrid cu 3-1 si cu Levante cu 3-0. Pentru aceste infrangeri o mare parte de vina o are si antrenorul Eusebio, acesta facand numeroase modificari in echipa in meciul cu Levante , cu toate ca echipa juca bine si castiga meciuri. Odriozola, Rodrigues, Zurutuza si Januzaj au fost rezerve cu Levante, dar probabil ca in acest meci vor fi iarasi titulari, singurul absent cert este fundasul D. Llorente, acesta fiind suspendat.

Valencia

Incetul cu incetul Valencia redevine echipa puternica din anii trecuti, ea este neinvinsa inca in acest sezon dupa ce a invins pe Malaga cu 5-0, pe Las Palmas si au facut egal cu Real Madrid, Atletico Madrid si Levante. Cel mai in forma jucator este atacantul Zaza, care are si patru goluri marcate, dintre care trei au fost contra lui Malaga. Antrenorul Marcelino schimba des primul 11 cu toate ca echipa merge bine si in acest meci este posibil sa ii vedem titulari pe Garay, Gay, Pereir si Rodrigo.

{{notification_msg}}